Парк Хотел Модър - лого
Парк хотел с аквапарк - Модър

5 причини да запазите почивка в хотел с аквапарк в Родопите

Къде да прекараме своето свободно време със семейството винаги е било въпрос с повишена трудност. Знаем, че семейната почивка може да е както дългоочаквано приятно преживяване, така и стресиращо що се отнася до организация. Възможно ли е да намерим вариант, в който възрастните ще отпочинат качествено, а децата ще са на седмото небе? Всъщност, да! В нашата първа статия ще ви дадем идея за ваканция, която ще се хареса на цялото семейство. Представяме ви 5 причини да запазите почивка в хотел с аквапарк в Родопите. Ако искате да изживеете върховни летни моменти и да създадете незабравими спомени, продължете да четете.

Топ 5 причини да резервирате почивка в хотел с аквапарк

забавление в хотел с аквапарк Модър

1. Забавлението

При наличието на аквапарк скуката изчезва за секунди. Водните атракциони, които това той предлага, са подходящи за малки и големи. Представете си го: Децата си играят в детските басейни, а вие съчетавате плуването с различни екстремни атракции. Коктейлите са само на крачка от вас и някак успявате да комбинирате адреналин със спокойствие. Магия, нали? Отвсякъде се чува смях, пръски вода хвърчат от басейна, а усмивките не слизат от вашите лица. Ето на това се казва идеална лятна почивка в планината!

2. Безопасност

Със сигурност, щом сте тръгнали с децата, винаги сте нащрек за поредната беля. Един от плюсовете да изживеете почивка на планина с басейн, че и с цял аквапарк, е безопасността. Хотелите, които разполагат с такъв тип атракциони, ѝ отдават огромно значение. Изправността на всички съоръжения бива често и зорко проверявана, за да подсигури вашето безпроблемно преживяване. Освен това на тези места работят добре обучени професионални спасители, които следят внимателно за вашата безопасност. Това осигурява нужното спокойствие, така че децата да се забавляват и вие да не се притеснявате за тях.

3. Удобство

Друга добра причина да си подарите точно такава семейна почивка е удобството. Някога оказвали ли сте се в следната ситуация: Прибирате се от почивка, а се чувствате по-уморени от всякога. Дните ви са прекарани в мислене – къде да заведете децата, как да ги забавлявате, какво и къде ще вечеряте… В Родопите почивка означава да се потопите в пълно безгрижие и релакс. Избирайки хотел, който има аквапарк, натоварващите мисли не съществуват. Всичко е на една ръка разстояние – ресторант, детски забавления, басейни, чист въздух и природа. За вас остава да им се наслаждавате.

удобства в парк хотел Модър

4. Прохлада

Ако ще ходите на почивка в Родопите, вероятно и вие искате да избягате от безпощадните летни жеги. Разбираме ви! В хотела ще можете да се насладите на свеж въздух, докато се разхлаждате в различните басейни и пързалки. Планината предлага прохлада и спокойствие далеч от големия град, а Родопите… Родопите ви дават и едни спиращи дъха гледки, които човек никога не забравя. Климатът е благоприятен. Въпреки че времето е подходящо за плажуване и хващане на тен, вечер остава прохладно. Това влияе позитивно на съня и съзнанието. Ето защо винаги се чувстваме заредени след почивка в планината.

Семейна почивка в планината

5. Минералната вода

Родопите са едно магическо кътче от земята, пълно с мистични прелестни места. Едно от най-големите богатства на планината е кристално чистата минерална вода. Когато отсядате в хотели с минерална вода в Родопите, вие съчетавате полезното с приятното. Докато релаксирате с удоволствие в басейна, водата ви лекува. Полезна е за редица заболявания, защото съдържа различни микроелементи, облекчаващи стреса и влияещи благоприятно. В тази връзка минералните води се използват и за различни спа процедури и терапевтични цели. Определено това е огромен плюс, когато сме в Родопите на почивка.

Къде можете да откриете всичко това?

Успяхме ли да ви спечелим? Новооткритият Парк Хотел Модър ви кани за незабравима лятна почивка в Девин. Разполагаме с термален аквапарк с 6 басейна, в които да се насладите на вълнуващата лятна атмосфера. Ние сме сред от онези хотели с топли минерални басейни, които се грижат за здравето и удоволствието на гостите си. Ако планирате престой в хотел с аквапарк, разгледайте нашите изгодни оферти за почивка в планината.