Парк Хотел Модър - лого

ЗАВЕДЕНИЯ

РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА
Модър

Добре дошли в стилния и модерен ресторант-градина Модър.
Луксозното бижу съчетава в себе си уникални дизайнерски решения, комфорт, изискана обстановка и великолепна кухня. Ще може да се насладите на винени изкушения, част от богатата ни колекция. Разположеният в Девин ресторант е с 170 места през зимния сезон и двойно повече в градината през топлите месеци, в съчетание с откритите площи.

При нас ще откриете и беседки, в които, докато се веселите с приятели, имате възможност сами да приготвите храната си. Изберете прясно месо и свежи зеленчуци от нашата витрина и ги изпечете върху специалните гилове, разположени върху масите в беседките. Насладете се на превъзходен вкус,
съчетан с божествената гледка към Родопите.

Девин ресторант на Парк Хотел Модър

Казват, че в Родопите...

Всяка хапка е по-вкусна, хлябът засища повече и виното е по-сладко. Подарете на себе си и семейството си тази емоция. Посетете тази шепа земя, която пълни душата на човек с красота и спокойствие, и усетете родопската доброта и гостоприемност на хората.

Перфектен вкус

Ресторант-градина Модър ви очаква и ние от екипа му ще разкрием пред вас тайните на перфектния вкус, който ще помните дълго и който ще ви кара да се връщате отново при нас.

градина

Ресторантът разполага с красива градина и беседки, в които ще може сами да приготвите родопско чеверме и вкусна скара и да се наслаждавате на красотата на Родопа планина.

детски кът

Дечицата ви ще имат възможност да играят на воля в детския ни кът, докато вие похапвате и се наслаждавате пълноценно на приятелска компания и дълги безгрижни разговори.

Събития

Ресторантът е подходящ за провеждане на фирмени мероприятия, сватби и семейни тържества. Разполага със 170 места в салона, а да не забравяме и за красивата градина.

Рeсторант 3N

Най – доброто начало на деня е апетитна зареждаща закуска и освежаваща напитка! Ще Ви посрещнем с усмивка всяка сутрин, за да
се насладите на богатство от вкусове и аромати!

Салата

BBQ БЕСЕДКИ

Представяме на вашето внимание нашите страхотни беседки, които се намират в красивата градина на Ресторант-градина Модър.

Уникалното при тях е, че докато се веселите с приятели, имате възможност сами да приготвите храната си. Изберете прясно месо и свежи зеленчуци от нашата витрина и ги изпечете върху специалните грилове, разположени върху масите в беседките. Опитайте страхотни вина от нашата колекция. Насладете се на превъзходен вкус, съчетан с божествената гледка към Родопите.

Беседките имат възможност да се използват целогодишно, а всеки един сезон предлага различно и уникално преживяване. През топлите месеци съчетайте незабравими водни емоции в Термален аквапарк и вкусната храна на ресторант-градина Модър, погледайте футбол в беседките с чаша ледена бира в ръка. Зимата пък е момент на уют и топлина – червено вино, отлична кухня, приготвена от вас, и пухкав бял сняг навън.

Магията на Родопите завладява и омайва, въздухът е кристално чист, а вечер звездите светят по-силно от всякъде другаде. Представихте ли си го вече? Хубаво е, нали?! Бъдете майстор-готвачът на вашата вечеря и попълнете колекцията си от щастливи моменти!

Pool Bar Persena

Модерна музика, коктейли и скокове в басейна – при нас ще се забавлявате с приятели през целия ден!

Бар Ж

Това е мястото, на което можете да се разхладите с питие или да се
насладите на чаша ароматно кафе.